MidwinterRun

Vorig jaar als spontaan idee opgekomen en dit jaar groter aan gepakt! Wil jij ook eerst hardlopen voordat je met je gezin lekker mee wandelt?

Of toch de midwinterwandeling een warm hart toe draagt, maar geen tijd hebt om “langzaam” te lopen.

Dan is de Midwinter-Run echt iets voor jou! Kom hardlopen met je vrienden en vriendinnen. Meet onderling je eigen tijd en weet waar je staat.

Nou hebben afgelopen jaar een aantal belangstellende hardlopers hardgelopen op de route van de Midwinterwandeling. Dat vonden wij erg leuk en komen dit jaar dan ook met de ‘MidwinterRun’ in Brummen.

De start is alleen voor de hardlopers om 9.15 uur ( na 9.15 uur kan er niet meer gestart worden met hardlopen) Want om half 10 zullen de wandelaars starten.

Er is een mogelijkheid om 10 en 15 kilometer hard te lopen. U loopt over onregelmatig bos terrein, wat glad en modderig kan zijn. U loopt op eigen risico.

Er is geen wedstrijd element.  Wel graag voor 16.00 uur finishen. ; )

Kosten zijn € 4.00 per persoon. Bij het begin en eindpunt zijn diverse consumpties te koop.

Extra info: Rustpunten onderweg zijn nog niet open. Er is geen mogelijkheid om spullen achter te laten en er zijn geen douches!

De activiteit doen we op basis van vrijwilligheid (Stichting vrienden van het HOB, Harmonie Orkest Brummen) en met de opbrengst ondersteunen we de vereniging met nieuwe (vaak erg dure) instrumenten.  Daar loop je jezelf toch warm voor!

Voor als je snel terug wilt zijn!

Even een lekkere workout op de vroege zondagochtend!