Dit jaar geen
Midwinterwandeling Brummen

Op 12 december 2021 is de eerst volgende wandeling.

Komt u ook?

Lees meer

Dit jaar i.v.m. de Covid 2019 geen Midwinterwandeling Brummen

midwinter
 • Midwinterhoorn blazers

  Een midwinterhoorn hoor je al van verre. In sommige gevallen kunt u van hoorn naar hoorn lopen.

 • Lekker wandelen

  Gaat u  de 5 kilometer wandelen, 10 of 15 kilometer lopen. U komt gegarandeerd langs onze rustpunten, waar u iets lekkers kunt drinken en eten tegen een kleine vergoeding.

 • Alles voor het goede doel

  Alle opbrengst komt ten goede van het Harmonie Orkest Brummen. Met dit geld kunnen we straks nieuwe instrumenten kopen of een leraar betalen om onze jeugd op te leiden. Dankzij u.

 • Toilet aanwezig

  In de natuur is het heerlijk wandelen, behalve bij hoge nood. Daarom hebben wij als service op elk rustpunt een wc tot uw beschikking.

 • Met de hele familie

  Op de 5 kilometer route wordt u (gedeeltelijk) vervoerd met de paardentram. Helemaal leuk voor de kinderen. Ook kunnen de kinderen lekker spekkies bakken boven het kampvuur.

 • Gezellige rustpunten

  Bij de start en finish plaats en op 2 verschillende plekken hebben we rustpunten in gericht. Hier kunt u tegen een laag bedrag iets (warms) drinken en eten. De bammetjes mogen thuis blijven.

 • Kampvuur plaats

  Ook rond de kampvuurplaats gebeuren er leuke dingen. Muziek met gitaar en drum. Een verhalenverteller die het verhaal aan past op de leeftijd van zijn publiek en Marshmallows bakken boven het vuur.

Georganiseerd door de Vrienden van het HOB.

Een 7 tal mannen, waarvan de partners in het Harmonie Orkest Brummen spelen, vormen  de vrienden van het HOB. Een financiële supporters groep die het HOB financieel en met raad en daad bij staat. We zijn een stichting die geheel los het HOB staat.

De vrienden van het HOB heeft als doelstelling om activiteiten te organiseren, waarvan de opbrengst als gift, in materiaal, naar het Harmonie Orkest Brummen gaat.
Wij willen een bijdrage leveren aan de sociale cohesie van de Brummense gemeenschap met onze wandelingen en
hiermee het mooie landschap en cultuurhistorie willen laten beleven aan onze inwoners uit het dorp, onze omgeving en andere belangstellenden.

De Vrienden van het HOB organiseren o.a. een donateurs actie, Midwinterwandeling Brummen, maar verzorgen ook de catering tijdens de concerten. Wij zetten ons geheel vrijwillig in om een stukje cultuur in Brummen te kunnen behouden. Daarom is uw ondersteuning hard nodig.

1000

wandelaars

80 liter

chocolade melk

360 dagen

voorbereiding

© Copyright - Midwinterwandeling, Brummen. Design: Sebastiaan Boersma.nl