Dat was 2015

We zijn alweer beland aan de laatste uren van 2015. Het jaar dat we de Midwinterwandeling Brummen voor de 5de keer mochten organiseren. Super! Wij kijken terug op een geslaagde wandeling met 850 (aangemelde) wandelaars. Dat het een bijzondere was is duidelijk. Met man en macht hebben we gewerkt om de puntjes op de i te kunnen zetten. Denk even aan de prachtige route, die we hier en daar iets moesten aanpassen vanwege het natte bos. De kunst route met beelden en gedichten van Liesbeth Borgonjen en de paniek dat er een beeld gestolen zou zijn. Dit viel gelukkig achteraf mee, hij is weer terecht, heel en wel. En de kabouterroute voor de kinderen. De plaatselijke sneeuwbui die de organisatie op het laatste moment geregeld had. (sorry Oostenrijk, maar wij hadden wel sneeuw ; ) ) De koek en zopie op de rustpunten.

Maar dit alles konden we (de 7 mannen van de organisatie) niet zonder de vrijwilligers. We bedanken iedereen die heeft geholpen om deze dag tot een geweldig evenement te maken. Allemaal voor het goede doel, het Harmonie Orkest Brummen.

Maar, gelukkig hebben we de foto’s nog.

Klik hier voor de foto’s

Wij wensen iedereen de beste wensen voor het Nieuwjaar. En hopen dat de Midwinterwandeling Brummen op 11 december 2016 spoedig in uw agenda komt.

Bedankt!

knalsneeuw

Al knallend het jaar uit!